Uusi sivu

Ammattiwiki

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Uuden sivun luominen

Voit tehdä sivun klikkaamalla tekstissä punaista linkkiä. Punainen linkki tarkoittaa, että tähän asiaan kaivataan tietoa, mutta sitä ei vielä ole laitettu. Kun klikkaat linkkiä, tulet sivulle, johon voit kirjoittaa tietoa. Tallenna sivu alareunassa olevasta napista. Se on niin helppoa.

Jos haluamasi sana ei ole punainen, voit itse muuttaa sen punaiseksi. Paina muokkaa-nappia sivun yläreunan välilehdeltä. Näet sivun muokkaustilassa. Etsi haluamasi sana ja laita se kaksinkertaisiin hakasulkeisiin [[sana]]. Nyt se muuttuu punaiseksi ja voit toimia kuten yllä. Voit myös lisätä linkin haluamallesi sivulle Internetissä kirjoittamalla samojen hakasulkeiden sisään ensin sivun osoitteen ja sitten sanan, jonka haluat näkyvän linkkinä esim. [http://www.google.com Google-haku]. Jätä väliin yksi tyhjä välilyönti.

Voit muokata jo valmiita sivuja. Jos olemassaolevassa tekstissä ei ole kohtaa, josta voisit linkin rakentaa, kirjoita pieni esittely asiastasi muun tekstin jatkoksi ja linkitä siitä. Älä tee sisällysluetteloita ja pyri muutenkin välttämään luetteloivaa tekstiä mahdollisuuksien mukaan. Varmista vielä, ettei jo olemassaolevassa tekstissä tosiaan ole mitään kohtaa, josta voisit linkittää. Kurkista muutamasta valmiista linkistä vähän eteenpäin ja katso olisiko siellä sopivaa paikkaa.

Muokkaamaan pääset, kun olet ensin kirjautunut käyttäjäksi.

Henkilökohtaiset työkalut
Rahoittajat
OPH